Αρχική » hot, Ο τοκετός μου » Τι περιλαμβάνει η βαλιτσα για το μαιευτηριο


Στο μαιευτηριο Τι περιλαμβάνει η βαλιτσα για το μαιευτηριο

Ετοιμάζοντας τη βαλίτσα για το μαιευτήριο, καλό είναι να ξέρετε τι είναι απαραίτητο και τι βοηθητικό, ώστε να την ετοιμάσετε εγκαίρως και χωρίς άγχος και να έχετε μια όσο πιο ευχάριστη εμπειρία γίνεται.

βαλιτσα μαιευτηριοΗ βαλιτσα για το μαιευτηριο πρέπει πάνω από όλα να περιέχει βασικά πράγματα που θα χρειαστείτε, όπως ένα τσαντάκι καλλυντικών, ειδικές σερβιέτες, καθαρά εσώρουχα, παντόφλες και μια νυχτικιά. Ακόμη και αν δεν θα μείνετε πολύ στο νοσοκομείο, είναι πολύ αναζωογονητικό να κάνετε ένα ντους και να αλλάξετε με καθαρά εσώρουχα, εάν σας το επιτρέπει η κατάστασή σας.

Παίρνοντας μαζί σας κάποιο ρούχο που δεν είναι της εγκυμοσύνης θα σας αλλάξει τη διάθεση, ενώ πολύ πρακτικό θα ήταν να προμηθευτείτε με σουτιέν θηλασμού το οποίο θα σας διευκολύνει περισσότερο από όσο φαντάζεστε.

Πολύ χρήσιμο είναι επίσης να έχετε συμπληρώσει εκ των προτέρων και να έχετε μαζί σας ένα πλάνο στο οποίο να έχετε καταγράψει σημαντικές πληροφορίες, όπως εάν θέλετε να σας φέρουν αμέσως μετά τη γέννα το βρέφος στην αγκαλιά σας, εάν θέλετε να φυλάξουν οι νοσοκόμες αίμα από τον ομφάλιο λώρο, ποιός και αν θα σας συνοδεύει κάποιος στον τοκετό κτλ ώστε να μπορείτε να το δώσετε στο γιατρό σας για ενημέρωση. Εξάλλου, κατά τη διάρκεια της γένναςθα είσαστε ενδεχομένως πολύ κουρασμένη και απορροφημένη με τη διαδικασία για να τα θυμηθείτε όλα. Μη διστάσετε όμως να κάνετε αλλαγές στο σχέδιο εάν κάτι τέτοιο χρειαστεί.

Εάν σας αρέσει η μουσική, είναι μια καλή ιδέα να έχετε μαζί σας μερικά από τα αγαπημένα σας CD στο νοσοκομείο και μια εξωτερική συσκευή για να τα αναπαράγετε (πχ ένα φορητό CD player). Επίσης, κάποιο περιοδικό ή βιβλίο μπορεί να βοηθήσει να περάσει ο χρόνος αναμονής πριν ή μετά πιο ευχάριστα.

Όσο αφορά το μωρό, εάν και δε χρειάζεται να έχετε κάτι μαζί σας για το νοσοκομείο, καλό είναι να έχετε πρόχειρη μια τσάντα με κάποια βασικά για το ταξίδι της επιστροφής σπίτι, περιλαμβάνοντας πάνες, καθαρά εσώρουχα και μια αλλαξιά ρούχα. Επίσης, θα χρειαστείτε κάποιο καρεκλάκι ή καλαθούνα για τη μεταφορά του νεογέννητου σπίτι με ασφάλεια.

Ετοιμάζοντας λοιπόν μια βαλίτσα για το μαιευτήριο, καλό είναι να ξέρετε τι είναι απαραίτητο και τι βοηθητικό, ώστε να την ετοιμάσετε έγκαιρα και χωρίς άγχος και να έχετε μια όσο πιο ευχάριστη εμπειρία γίνεται.


Leave a Reply


Ένα έργο της nbh internet
Σύλληψη Βρεφική Ηλικία Νηπιακή Ηλικία Παιδί Εφηβική Ηλικία Εβδομάδες εγκυμοσύνης 1-20 Εβδομάδες εγκυμοσύνης 21-40